Rugbrød med gær
Fryseegnet : ja Indsendt af : GitteRM Indsendt : Red : |
|
|
Bland vand, olie, sirup og opløs gæren heri. Tilsæt salt og æg.
Bland melet i og stil til hævning et lunt sted i ca 1 time. Hæld i forme, glat overfladen med en våd spatel og lad efterhæve i 30 min. Bag i ovnen ved 180 grader i ca 1 time. |
|
Opskriften er vist 1866 gange,
og udskrevet 55 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne