Æggekage med skinke og ost
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : Nej. Indsendt af : Silverback Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg, mælk og krydderier
og hæld det ud på en stegepande. Steg det ved lav temperatur. Når der kommer en fast bund hældes først skinke og derefter ost på. Så let er det. |
|
Opskriften er vist 2229 gange,
og udskrevet 33 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne