Pariserbøf Alternativ
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Nej Indsendt af : JP Andersen Indsendt : Red : |
|
|
Fordel farsen ligeligt og form den til store firkanter, der er ca 2 cm større, på hver led, end brødet. Pres brødskiver ned i farsen. Vend og krydder med salt, peber og tørret basilikum.
Rens champignon og skær dem i halve eller kvarte alt efter størrelse (champingnon på glas kan anvendes). Steg dem tørre på en fedtfri pande. Skær løg i skiver, og steg dem bløde på en pande i en god portion fedstof. Bland med champignon og hold portionen varm i alm. ovnen ved 130 gr. Steg bøffer i rigeligt fedtstof ved middel varme først på kødsiden og siden på brødsiden til bøffer er som du ønsker dem. Fordel løg/champignon blandingen over bøfferne og server med tomatpure (Ikke Ketchub, da det er for krydret i smagen). |
|
Opskriften er vist 1651 gange,
og udskrevet 36 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne