Hindbær/nougat cupcakes
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Pisk smør og sukker sammen.
Pisk æggene i. Rær mælk, mel og bagepulver i. Skær nougat i 1 cm tern Vend hindbær og nougat i dejen. Bag i 25 minutter på 175 grader (almindelig ovn). |
|
Opskriften er vist 1063 gange,
og udskrevet 34 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne