Butterdejs æbleroser
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Hinriksen1 Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen på 200 grader varmluft
Pisk kagecremen Vask og halver æblerne Tag kernehus ud og skær dem i tynde skiver Bland dem i en skål forsigtig med saften af citronen Rul butterdejen ud og del den i 6 lige store stykker Put et tyndt lag kagecreme på hver af stykkerne Læg æbleskiver tæy på 2/3 dele af butterdejs stykkerne Læg den nederste 1/3 over æblerne Rul det hele sammen så det ligner en rose Kom roserne med bagepapir i muffinsforme Bag ca. 20 min. Placer på en tallerken eller et fad og drys med flormelis |
|
Opskriften er vist 1353 gange,
og udskrevet 45 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne