Hvid mild hvidløgssovs
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Skafferen Indsendt : Red : |
|
|
Det halve hvidløg pilles og skæres i skiver, og sauteres 5-8 min. i smør eller fedt på pande, uden at blive brun. Sukker hældes over og piskes/røres i hvidløgene. Mel hældes i og piskes til opbagning i hvidløgene. Hæld gerne varm kartoffelvand i først (så undgår du klumper), og hæld mælk i til rette konsistens. Kog svagt ekstra 5 min.
|
|
Opskriften er vist 943 gange,
og udskrevet 37 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne