|
1 |
|
Maizena tærtedej1 Maizena tærtedej 1 pakke Marizena tærtedej indeholder i pose a 220 gram.
|
|
|
|
3 |
dl. |
TrueGreens Planteæg3 dl. TrueGreens Planteæg 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 55 gram
|
3 |
dl. |
Vand3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
100 |
gram |
Champignoner, renset vægt100 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
|
3 |
stk. |
Forårsløg3 stk. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
|
150 |
gram |
Babyspinat, frisk150 gram Babyspinat, frisk
|
10 |
|
Cherrytomater10 Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
|
0.25 |
tsk. |
Muskatnød, stødt0.25 tsk. Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
|
1 |
tsk. |
Peber1 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
0.5 |
tsk. |
Salt0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
2 |
tsk. |
Paprika, røget2 tsk. Paprika, røget
|
1 |
håndfuld |
Persille, frisk1 håndfuld Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
|
1 |
spsk. |
Pinjekerner1 spsk. Pinjekerner 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
| |
Tænd ovnen på 180 grader.
Snit forårsløg fint, skær champignon i skiver, skær tomater i halve og skyl spinaten.
Stil tomaterne til side, og steg resten af grøntsagerne i 5-6 min på en pande ved middel varme.
Bland Planteæg med vand indtil det har en cremet konsistens og tilsæt krydderier og den varme grønsagsblanding.
Hæld blandingen i en tærtedej og fordel det i et jævnt lag.
Placer de halve tomater oven på tærtefyldet, så delen der er skåret over er synlig.
Stil quichen i ovnen og bag i 10-12 minutter og lad herefter den derefter køle af i 5 minutter.
Hak pinjekerner og skyl og hak en håndfuld persille, og drys over quichen inden servering.
|