Kartoffelsalat, Indisk

Kartoffelsalat, Indisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SalaterRet : Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.kogte, pillede kartofler (ca. 1200 g. rå)
4 dl.ymer, A38 eller tykmælk
1 tsk.groft salt
1 knsp.Peber, hvid
1-2 tsk.sukker
40 g.løg, finthakket
25 g.purløg, finthakket
1 spsk.korianderblade, friskhakkede (eller 0.25 tsk. stødt koriander)
0.5 spsk.mynteblade, hakkede (eller 1 tsk. tørret)
1 spsk.frisk ingefær, finthakket (eller 0.5 tsk. stødt)
1 chili, finthakket (eller 0.5 tsk. stødt sød chili)
 
Opskrift:
Rør ymer eller lignende sammen med de øvrige ingredienser. Skær kartoflerne i skiver, og vend dem i dressingen.

Tips:

Salaten smager bedst, hvis den får lov at trække en time og ikke er for kold ved serveringen.

Til kartoffelsalat er små og faste kartofler bedst, f.eks. Asparges. Andre kartoffelsorter som f.eks. Sava og Folva er også velegnede.

Kartoffelsalat med friske krydderurter kan holde sig nogle dage i køleskab.





karakterer:
Opskriften er vist 19778 gange,
og udskrevet 439 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu