Tartiflette
Fryseegnet : nej Indsendt af : Steen Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver på ca ½ cm. Læg dem i vand. så de ikke bliver brune.
Pil løgene og halver dem og skær dem i skiver. Fjern skind og evt. brusk fra baconet og skær det i tern. Kom baconet på en kold pande og varm langsomt op, så det smider fedt til at stege løg i. Steg løg og bacon til løgene har taget lidt farve. Tilsæt kartoflerne og steg videre i 5-10 min. Tilsæt hvidvin og steg til den er fordampet. Smar kartoffelbl. med salt og peber Skær osten i tykke skiver. Vend det halve af osten i kartofflebl. Tænd ovnen på 200 grader. fordel kartoflerne i et ildfast fad og læg resten af osten over. Bag tartifletten til osten er gylden og kartoflerne er møre. Serveren varm med brød og grøn salat. Opskriften er tyvstjålet fra Daniel Duffau Rasmussen, undskyld, men den var for god til at ryge ud med de gamle aviser;-) |
|
Opskriften er vist 1170 gange,
og udskrevet 53 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne