Appelsinsorbet på ismaskine
Fryseegnet : JA Indsendt af : Raakilde Indsendt : Red : |
|
|
Pres appelsinsaften og si den.
Kog den op med vand og sukker. Afkøl helt (tager en time) og smag til med Grand Marnier. Sæt derefter i køleskab 1 time mere, så massen er meget kold - ellers fryser den aldrig når der er spiritus i. Hæld i ismaskinen og kør det indtil det er let stivnet, men stadig flydende. Pisk æggehviden let sammen med en gaffel og hæld den i (æggehviden gør sorbet lettere og mere sammenhængende). Kør på maskinen indtil massen er stivnet. Kom i en beholder der netop kan indeholde det hele, dæk med bagepapir og låg, og stil i fryseren. Skal tages op af fryseren og stilles i køleskab 20-25 min (10-15 min ved stuetemperatur hvis man har travlt) før man kan kugle isen |
|
Opskriften er vist 7439 gange,
og udskrevet 94 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne