Vaniljeis 02
Fryseegnet : Ja Indsendt af : Raakilde Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblommerne med flormelis og vaniljesukker til massen er hvid.
Pisk æggehviderne stive. Pisk fløden cremet, pas på den ikke bliver for stiv. Vend fløden i æggemassen. Vend de stiftpiskede æggehvider i massen. Kom ismassen i portionsforme eller anden form. Fryses i cirka 8 timer, alt efter størrelsen på formen. Kom EVT. bær eller chokolade i inden den fryses |
|
Opskriften er vist 1914 gange,
og udskrevet 76 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne