Diana Banana kage
Hovedingrediens : Frugt - Banan Fryseegnet : Ja Indsendt af : Engelbrekt Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smør og stil det til side så det kan køle lidt af
Pisk æg og sukker luftigt. Bland mel, salt og bagepulver og sigt i æggemassen - rør det stille og roligt sammen. Vend smeltet smør i kagemassen - sørg for at det ikke er brandvarmt smør. Mos dine modne bananer med en gaffel og hak chokoladen groft. Vend de mosede bananer og den hakkede chokolade i kagemassen - rør forsigtigt sammen. Hak 100g hasselnødder og vend det i kagemassen Fordel dejen i 3 skåle hæld/vend farvestof i. 1 skål dej med rød farve, 1 skål dej med blå farve og 1 skål dej med grøn farve. Smør en springform el. Put et stykke bagepapir i den (form ca 28cm bred) - hæld banankagemassen i den. Bag kagen ved 180 grader i 50 minutter Lad kagen hvile og afkøle på en bagerist. OVERTRÆKSCHOKOLADE OG HASSELNØDDER: bræk chokoladen i store stykker og smelt det sammen med smør (jeg gør det i en mikroovn) og smør ellerpensel det ud på kagen. Hak hasselnødder groft og drys dem dekorativt ud på kagen. Lad din banankage trække lidt så chokoladen bliver fast. Det er muligt at fryse kagen ned - gøres dette er det en god ide at vente med chokoladeovertrækket til den er tøet op. |
|
Opskriften er vist 4845 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne