Diana Banana kage

Diana Banana kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Engelbrekt

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kagen:
4 æg
225 g.sukker (gerne rørsukker)
150 g.hvedemel
5 bananer (jo mere modne de er desto bedre)
100 g.hasselnødder (hele el. Hakkede)
150 g.smør
80 g.mørk chokolade
1 tsk.bagepulver
0.5 tsk.salt (fint)
 Rød farvestof
 Blå farvestof
 Grøn farvestof
 
 Overtrækschokolade og hasselnødder:
100 g.mørk chokolade (gerne 70%)
25 g.smør
40 g.hasselnødder (hakkede)
 
Opskrift:
Smelt smør og stil det til side så det kan køle lidt af

Pisk æg og sukker luftigt. Bland mel, salt og bagepulver og sigt i æggemassen - rør det stille og roligt sammen.

Vend smeltet smør i kagemassen - sørg for at det ikke er brandvarmt smør.

Mos dine modne bananer med en gaffel og hak chokoladen groft. Vend de mosede bananer og den hakkede chokolade i kagemassen - rør forsigtigt sammen.

Hak 100g hasselnødder og vend det i kagemassen

Fordel dejen i 3 skåle hæld/vend farvestof i. 1 skål dej med rød farve, 1 skål dej med blå farve og 1 skål dej med grøn farve.

Smør en springform el. Put et stykke bagepapir i den (form ca 28cm bred) - hæld banankagemassen i den. Bag kagen ved 180 grader i 50 minutter

Lad kagen hvile og afkøle på en bagerist.

OVERTRÆKSCHOKOLADE OG HASSELNØDDER:

bræk chokoladen i store stykker og smelt det sammen med smør (jeg gør det i en mikroovn) og smør ellerpensel det ud på kagen.

Hak hasselnødder groft og drys dem dekorativt ud på kagen.

Lad din banankage trække lidt så chokoladen bliver fast.

Det er muligt at fryse kagen ned - gøres dette er det en god ide at vente med chokoladeovertrækket til den er tøet op.





karakterer:
Opskriften er vist 4845 gange,
og udskrevet 100 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu