Kartoffelsalat, med dild
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dressing:
Rør ymer sammen med finthakket løg og dild og de øvrige ingredienser. Skær kartoflerne i skiver, og vend dem i dressingen. Tips: Salaten smager bedst, hvis den får lov at trække en time og ikke er for kold ved serveringen. Til kartoffelsalat er små og faste kartofler bedst, f.eks. Asparges. Andre kartoffelsorter som f.eks. Sava og Folva er også velegnede. Kartoffelsalat med friske krydderurter kan holde sig nogle dage i køleskab. |
|
Opskriften er vist 41762 gange,
og udskrevet 916 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne