Kartoffelsalat, med dild

Kartoffelsalat, med dild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SalaterRet : Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kartoffelsalat, med dild, billede 4 Kartoffelsalat, med dild, billede 1 Kartoffelsalat, med dild, billede 2 Kartoffelsalat, med dild, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Kogte kolde kartofler
   
  Dressing:
4 dl. Ymer naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 knsp. Peber, hvid
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
40 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
25 gram Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
Opskrift:
Dressing:
Rør ymer sammen med finthakket løg og dild og de øvrige ingredienser.

Skær kartoflerne i skiver, og vend dem i dressingen.

Tips:

Salaten smager bedst, hvis den får lov at trække en time og ikke er for kold ved serveringen.

Til kartoffelsalat er små og faste kartofler bedst, f.eks. Asparges. Andre kartoffelsorter som f.eks. Sava og Folva er også velegnede.

Kartoffelsalat med friske krydderurter kan holde sig nogle dage i køleskab.





karakterer:
Opskriften er vist 41931 gange,
og udskrevet 920 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4932 (1174 kcal)
KJ pr. Pers. 1233 (293 kcal)
Vægt ialt 1489 gram
Vægt pr. Pers. 372 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 331 KJ (78 kcal)
Protein 3.1 gram
Fedt 1.2 gram
Kulhydrat 14.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu