Flødebolle/banan roulade

Flødebolle/banan roulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryse egnet

Indsendt af : SiwP

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
12 flødeboller uden kokos
1 brevcremepulver
5 dl.mælk
2 bananer
5 dl.piskefløde
4 æg str. L
120 g.sukker
60 g.hvedemel
60 g.kartoffelmel
1 tsk.bagepulver
 
Opskrift:
1 Tænd for ovnen på 180 grader
2 Pisk cremepulveret med mælken og lad det stivne, mens du arbejder videre
3 Pisk de 4 æg med sukkeret til det bliver lysegult og tyktflydende
4 Bland de 2 meltyper med bagepulveret og rør det forsigtigt i sukker/æggemassen
5 Læg bagepapir på bagepladen og fordel dejen herpå
6 bag rouladen i ovnen i 10 minutter
7 tag rouladen ud af ovnen, drys med sukker og læg 1 stk bagepapir oven på
8 læg en anden bageplade oven på bagepladen med rouladen (læg den nye bageplade med bunden i vejret) hold nu godt fast i begge sider af de 2 bageplader og vend dem om
9 fjern bagepladen og træk forsigtigt bagepapiret af rouladen
10 dæk rouladen med et nyt stykke bagepapir og læg et fugtigt viskestykke over
11 pisk 1/4 l piskefløde
12 mos de 2 bananer
13 pil bundene af de 12 flødeboller
14 bland cremen med den piskede fløde
15 bland de mosede bananer i fløde cremen
16 bland til sidst de bundløse flødeboller med fløde/banancremen
17 fjern det fugtige viskestykke og bagepapiret fra rouladen
18 bred cremen ud over bunden og rul nu rouladen (fra den korteste led) sammen
19 dæk rouladen med stanniol og stil den i køleskabet til den skal serveres
20 Når rouladen skal serveres, piskes den sidste ¼ l piskefløde og smøres på siderne og oven på rouladen





karakterer:
Opskriften er vist 3203 gange,
og udskrevet 68 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu