Flødebolle/banan roulade
Hovedingrediens : Frugt - Banan Fryseegnet : Er ikke fryse egnet Indsendt af : SiwP Indsendt : Red : |
|
|
1 Tænd for ovnen på 180 grader
2 Pisk cremepulveret med mælken og lad det stivne, mens du arbejder videre 3 Pisk de 4 æg med sukkeret til det bliver lysegult og tyktflydende 4 Bland de 2 meltyper med bagepulveret og rør det forsigtigt i sukker/æggemassen 5 Læg bagepapir på bagepladen og fordel dejen herpå 6 bag rouladen i ovnen i 10 minutter 7 tag rouladen ud af ovnen, drys med sukker og læg 1 stk bagepapir oven på 8 læg en anden bageplade oven på bagepladen med rouladen (læg den nye bageplade med bunden i vejret) hold nu godt fast i begge sider af de 2 bageplader og vend dem om 9 fjern bagepladen og træk forsigtigt bagepapiret af rouladen 10 dæk rouladen med et nyt stykke bagepapir og læg et fugtigt viskestykke over 11 pisk 1/4 l piskefløde 12 mos de 2 bananer 13 pil bundene af de 12 flødeboller 14 bland cremen med den piskede fløde 15 bland de mosede bananer i fløde cremen 16 bland til sidst de bundløse flødeboller med fløde/banancremen 17 fjern det fugtige viskestykke og bagepapiret fra rouladen 18 bred cremen ud over bunden og rul nu rouladen (fra den korteste led) sammen 19 dæk rouladen med stanniol og stil den i køleskabet til den skal serveres 20 Når rouladen skal serveres, piskes den sidste ¼ l piskefløde og smøres på siderne og oven på rouladen |
|
Opskriften er vist 3203 gange,
og udskrevet 68 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne