kanel grifler
Fryseegnet : nej Indsendt af : Mette schmidt 19år Indsendt : Red : |
|
|
du start med at lave dej og stiller den til hævning i en 30 minutter tid.
du begynder at lave Remonce en gode ide er at har lavet smør stå ud til det bliver blødt. der efter blander du smør brun farin og kanel sammen til at du kan smør det ud på dej, efter du har lavet dej hæve skal du rulle den ude i den større du ville havde og smør et godt lag remonce du skal tænde oven på 200 graden ALM. ovn de skal have 10-15 minutter i oven og når de er færdigt skal de stå i 5-10 så det kan køle ned og at dej og remonce kan sætte sig held og lykke. |
|
Opskriften er vist 1382 gange,
og udskrevet 40 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne