Stracciatella is
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Kilde : Per K. Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vaniljestængerne flækkes og vaniljekornene blandes i sukkeret til de blandet god.
Æggeblommer og sukker piskes hvidt og luftig ca. 5 minutter. Piskefløden piskes let stiv, ikke helt til flødeskum. Vend det forsigtigt sammen med chokoladespånerne og hæld det så i fryseegnede forme og frys til næste dag. Server evt. med lidt chokoladesauce og lidt chokoladespåner på toppen. Tips: Vi bruger chokoladespåner men hakket mørk chokolade kan også bruges. |
|
Opskriften er vist 2468 gange,
og udskrevet 36 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne