Kold kartoffelsalat med creme fraiche
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør ymer eller lignende sammen med finthakket rødløg og purløg og de øvrige ingredienser.
Skær kartoflerne i skiver eller tern, og vend dem i dressingen. Tips: Salaten smager bedst, hvis den får lov at trække en time og ikke er for kold ved serveringen. Til kartoffelsalat er små og faste kartofler bedst, f.eks. Asparges. Andre kartoffelsorter som f.eks. Sava og Folva er også velegnede. Kartoffelsalat med friske krydderurter kan holde sig nogle dage i køleskab. |
|
Opskriften er vist 211821 gange,
og udskrevet 6107 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (44 stemmer) |
|
Kommentarer helle - 2015-12-28 22:24:02 vær opmærksom på at karryen skal svitses, hvis den skal holde sig mere end 1 døgn Susanne - 2015-08-29 13:12:30 Lidt kedelig Arne - 2013-08-02 11:15:50 Pas på med karry hvis den er meget stærk jeg bruger kun 1/2 tsk ,men prøv jer frem anonym - 2012-11-26 16:17:46 super lækker kartoffelsalat og god ide med mayonaisen :) anonym - 2012-07-13 14:28:17 hvad kan man gøre for at kartoffelsalaten ikke bliver besk i smagen? Anna - 2012-06-14 07:29:47 Rigtig god kartoffelsalat, jeg har brugt sylte de agurker(hele) som var skåret i tern. Maria Ørvad - 2005-01-01 01:01:01 SUPER lækker kartoffelslat, smager rigtigt dejligt, jeg tilføjede en god klat mayonaise, da jeg syntes den var en anelse tynd, så den blev bare perfekt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne