Mango kage
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
KAGE:
Pisk æg og sukker luftigt med en håndmixer. Pisk blødt smør i. Tilsæt mel, bagepulver, vaniljesukker, ingefær, kardemomme og salt og rør godt rundt. Skær mangoen i tern og vend forsigtigt frugten i dejen. Hæld dejen i en rund springform. Bag kagen i 50 minutter på 180 grader (almindelig ovn). PYNT: Pisk fløden stiv. Blend mangoen til en pure i en minihakker. Server kagen med fløde og mango mos. |
|
Opskriften er vist 2130 gange,
og udskrevet 63 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne