Asparges, ost og parmaskinke, med pocheret æg

Asparges, ost og parmaskinke, med pocheret æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Ask

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skiverciabatta
 
12 cherrytomater
0.5 rødløg
1 mozzarella
1 spsk.olivenolie
2 tsk.balsamicoeddike
 
3 spsk.friskost
1 spsk.soltørret tomat
 Peber
 
1 håndfuld Rucolasalat
1 forårsløg
1 spsk.olivenolie
1 tsk.hvid balsamico
 Salt
 peber
 
8 skiverparmaskinke
1 bdt.grønne asparges
4 skivermanchego
1 kvistrosmarin
1 fedhvidløg
 Olivenolie
 
4 pocherede æg
0.5 dl.eddike
 Salt
 peber
 
4 tsk.pesto
 
Opskrift:
Skær tomaterne i kvarte, og hak rødløget fint. Skær mozzarellaen i tern, og bland det hele med olivenolie, balsamico eddike, salt og peber.

Hak de soltørrede tomater fint, og rør dem i friskosten, med et fornuftigt skud sort peber.

Hak rucolaen groft, og forårsløget fint, og vend det i olivenolie, hvid balsamico, salt og peber.

Rul tre asparges og en skive manchego, i to skiver parmaskinke. Varm en god slat olivenolie op, sammen med en kvist rosmarin og et flækket fed hvidløg. Steg aspargespakkerne sprøde i olien.

Rist ciabattabrødene.

Fyld ca. 5 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op.

Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Efter ca. halvdelen af tiden, løsnes æggene forsigtigt fra panden, hvis de har sat sig fast på bunden.

Tag æggene forsigtigt op, og trim dem eventuelt for hinder af den tynde del af hviden, og giv dem lidt salt og peber.

Smør brødene med friskosten, og top med lidt salat, en aspargespakke, et pocheret æg og en teske pesto.

Server med tomatsalaten.





karakterer:
Opskriften er vist 1504 gange,
og udskrevet 71 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu