Asparges, ost og parmaskinke, med pocheret æg
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Skær tomaterne i kvarte, og hak rødløget fint. Skær mozzarellaen i tern, og bland det hele med olivenolie, balsamico eddike, salt og peber.
Hak de soltørrede tomater fint, og rør dem i friskosten, med et fornuftigt skud sort peber. Hak rucolaen groft, og forårsløget fint, og vend det i olivenolie, hvid balsamico, salt og peber. Rul tre asparges og en skive manchego, i to skiver parmaskinke. Varm en god slat olivenolie op, sammen med en kvist rosmarin og et flækket fed hvidløg. Steg aspargespakkerne sprøde i olien. Rist ciabattabrødene. Fyld ca. 5 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Efter ca. halvdelen af tiden, løsnes æggene forsigtigt fra panden, hvis de har sat sig fast på bunden. Tag æggene forsigtigt op, og trim dem eventuelt for hinder af den tynde del af hviden, og giv dem lidt salt og peber. Smør brødene med friskosten, og top med lidt salat, en aspargespakke, et pocheret æg og en teske pesto. Server med tomatsalaten. |
|
Opskriften er vist 1523 gange,
og udskrevet 71 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne