Svinemørbrad i pikantsovs
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt af : Clemens Indsendt : Red : |
|
|
Et ovnfast fad, smøres med lidt stegemargarine.
Bacon steges i panden og fordeles derefter i bunden af det ovnfaste fad. Svinemørbrad skæres i skiver af ca. 2 centimeters tykkelse og steges derefter kort på begge sider, mørbrads stykkerne fordeles i det ovnfaste fad over baconen. Champignonerne steges kort i panden og tages derefter fra og lægges på en tallerken. De hakkede tomater hældes på panden ved middelvarme og Buko pikantosten tilsættes sammen med fløden. Der røres forsigtigt rund mens osten smelter. Efterfølgende tilsættes paprikaen og friskkværnet salt og peber, champignon og evt. peberfrugt hvorefter sovsen simrer en 5 minutters tid ved svag varme. Sovsen hældes i det ovnfastefad over bacon og mørbrads stykkerne. Har man en rest ost/revet ost i køleskabet. eller elsker man bare smeltet ost, så kan dette med fordel drysses over retten. Fadet sættes i ovnen ved 200 grader (180 ved varmluft) i 25 minutter. Serveres med Pasta Penne, Skruer eller spaghetti Og evt. salat og miniflutes. |
|
Opskriften er vist 6840 gange,
og udskrevet 255 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne