Lakserilette og pocheret æg

Lakserilette og pocheret æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Ask

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skiverciabatta
 
1 håndfuld babyspinat
1 forårsløg
0.5 bdt.grønne asparges
200 g.hytteost
1 tsk.tørret dild
 Salt
 peber
 
1 lille håndfuld Rucolasalat
1 forårsløg
0.25 agurk
1 spsk.olivenolie
1 tsk.citronsaft
 Salt
 peber
 
200 g.varmrøget laks
1 forårsløg
0.5 bdt.grønne asparges
1 spsk.cremefraiche
2 spsk.mayonnaise *
1 tsk.dijonsennep
0.5 citron
 Salt
 peber
 
4 æg
0.5 dl.eddike
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Blancher aspargesene, og halver dem (bundene til rilletten og toppene til salaten).

Hak babyspinaten groft, skær aspargesbundene i skiver og snit forårsløget fint. Vend salaten med hytteost, dild, salt og peber

Hak rucola, agurk og forårsløg fint, og vend det med olivenolie, citronsaft, salt og peber.

Pil skindet af laksen, og skrab det brune fedtlag af. Snit forårsløget fint. Rør laks, creme fraiche, mayonnaise, dijonsennep og forårsløg sammen med en gaffel, uden at laksen bliver rørt helt ud. Smag til med saften af en halv citron, salt og peber.

Fyld ca. 5 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op.

Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Efter ca. halvdelen af tiden, løsnes æggene forsigtigt fra panden, hvis de har sat sig fast på bunden.

Tag æggene forsigtigt op, og trim dem eventuelt for hinder af den tynde del af hviden, og giv dem lidt salt og peber.

Rist ciabatta skiverne.

Top brødene med lidt salat, en god gang rilette, og et pocheret æg. Server med hytteost salaten.





karakterer:
Opskriften er vist 2620 gange,
og udskrevet 58 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu