Lakserilette og pocheret æg
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Blancher aspargesene, og halver dem (bundene til rilletten og toppene til salaten).
Hak babyspinaten groft, skær aspargesbundene i skiver og snit forårsløget fint. Vend salaten med hytteost, dild, salt og peber Hak rucola, agurk og forårsløg fint, og vend det med olivenolie, citronsaft, salt og peber. Pil skindet af laksen, og skrab det brune fedtlag af. Snit forårsløget fint. Rør laks, creme fraiche, mayonnaise, dijonsennep og forårsløg sammen med en gaffel, uden at laksen bliver rørt helt ud. Smag til med saften af en halv citron, salt og peber. Fyld ca. 5 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Efter ca. halvdelen af tiden, løsnes æggene forsigtigt fra panden, hvis de har sat sig fast på bunden. Tag æggene forsigtigt op, og trim dem eventuelt for hinder af den tynde del af hviden, og giv dem lidt salt og peber. Rist ciabatta skiverne. Top brødene med lidt salat, en god gang rilette, og et pocheret æg. Server med hytteost salaten. |
|
Opskriften er vist 2620 gange,
og udskrevet 58 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne