Tomatmad med pocheret æg

Tomatmad med pocheret æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Ask

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 skiver rugbrød
 
3 spsk.friskost
1 soltørret tomat
 Groft kværnet sort peber
 
1 håndfuld babyspinat
2 forårsløg
0.5 spsk.olivenolie
1 tsk.æbleeddike
 Salt
 peber
 
3-4 modne tomater
2 tsk.mayonnaise
0.5 rødløg
 Salt
 peber
 
4 æg
0.5 dl.eddike
 Salt
 peber
 
2 spsk.purløg
 
Opskrift:
Hak den soltørrede tomat meget fint, og rør den sammen med friskosten, og et godt skud sort peber.

Hak babyspinat og forårsløg, og vend det i olivenolie, æbleeddike, salt og peber.

Skær tomaterne i tykke skiver, og hak rødløget.

Fyld ca. 5 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op.

Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Efter ca. halvdelen af tiden, løsnes æggene forsigtigt fra panden, hvis de har sat sig fast på bunden.

Tag æggene forsigtigt op, og trim dem eventuelt for hinder af den tynde del af hviden. Krydder æggene med lidt salt og peber.

Halver brødene, og smør dem med friskosten, top med babyspinat, tomatskiver, mayonnaise, salt og peber, rødløg og pocheret æg. Afslut med at klippe rå mænger af purløg over æggene.





karakterer:
Opskriften er vist 1720 gange,
og udskrevet 35 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu