Tomatmad med pocheret æg
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Hak den soltørrede tomat meget fint, og rør den sammen med friskosten, og et godt skud sort peber.
Hak babyspinat og forårsløg, og vend det i olivenolie, æbleeddike, salt og peber. Skær tomaterne i tykke skiver, og hak rødløget. Fyld ca. 5 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Efter ca. halvdelen af tiden, løsnes æggene forsigtigt fra panden, hvis de har sat sig fast på bunden. Tag æggene forsigtigt op, og trim dem eventuelt for hinder af den tynde del af hviden. Krydder æggene med lidt salt og peber. Halver brødene, og smør dem med friskosten, top med babyspinat, tomatskiver, mayonnaise, salt og peber, rødløg og pocheret æg. Afslut med at klippe rå mænger af purløg over æggene. |
|
Opskriften er vist 1700 gange,
og udskrevet 35 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne