Kartoffelmad med pocheret æg
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Rør friskost og dijonsennep sammen.
Hak og bland babyspinat, agurk og forårsløg, og vend det i olivenolie og hvid balsamico, salt og peber. Hak tomater, rød peber og rødløg, relativt fint, og vend det i olivenolie, balsamico, salt og peber. Steg serrano skinken sprød, i lidt olivenolie, og læg det på fedtsugende papir. Fyld ca. 5 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Efter ca. halvdelen af tiden, løsnes æggene forsigtigt fra panden, hvis de har sat sig fast på bunden. Tag æggene forsigtigt op, og trim dem eventuelt for hinder af den tynde del af hviden. Skær kartoflerne i skiver. Smør rugbrødet med friskosten, top med den grønne salat, kartoffelskiver, mayonnaise, den røde salat, serrano skinke, og afslut med et pocheret æg. |
|
Opskriften er vist 2420 gange,
og udskrevet 49 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne