Blødkogte æg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Henrik Due Indsendt : Red : |
|
|
Kom æg i gryden og kom vand i til ægget er dækket.
Bring vandet i kog og når vandet koger fjernes gryden fra varmen. Lad gryden med æg og vand stå i 3 minutter og skyl derefter ægget med koldt vand. Med denne metode behøver man ikke at prikke hul i ægget for at undgå at ægget flækker. Man sparer også energi, og hviden bliver knap så sej som hvis man kommer æg i kogende vand. 3 minutter passer med at hviden er kogt og blommen er flydende. Juster tiden alt efter hvordan du selv foretrækker dit æg. |
|
Opskriften er vist 3071 gange,
og udskrevet 47 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne