gullerod og kerne boller
Indsendt af : Aust Indsendt : Red : |
|
|
Riv gulerødderne fint, brug også saften. Opløs gæren i vandet. Bland kerner, ( Jeg bruger solsikkekerner + græskarkerner + hørfrø) salt, gulerødder, olie, yoghurt, kardemomme. derefter bland havregryn, rugmel og hvedemel i.
Jeg bruger en røremaskine, og starter den på 1, venter et minut ca og sætter den på 2, til dejen er rørt sammen. Hvis jeg kan se at den er for fugtig kommer jeg 100 g hvedemel mere i. Dejen skal være fugtig, men kun så det lige klistrer lidt. Så sætter jeg Dejen til at hæve et lunt sted i 1 time. Så formes bollerne. ( jeg laver dem efter vægt, 80 g) Efterhæves i 20 min. ovnen varmes op tl 200 grader alm. ovn. Bages i 20 min. |
|
Opskriften er vist 2164 gange,
og udskrevet 47 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne