Farsbrød med Tomatsauce

Farsbrød med Tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Cocio87

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 løg
2 fedhvidløg
1 gulerod
50 g.bacontern
0.5 dl.mælk
25 g.havregryn
500 g.hakket oksekød
1 tsk.salt
1 spsk.konc. tomatpure
1 æg
1 spsk.Worcestershire sauce
300 g.cherrytomater
1 ds.hakkede tomater
1.5 dl.vand
0.5 dl.parmesan
1 broccoli
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200. Hak løg og hvidløg. Skær guleroden i tern. Steg bacon, løg, hvidløg og gulerod i en gryde, til løgene er klare.

Hæld mælken over havregrynene i en skål, og lad stå 5 min.

Rør kødet med salt, peber, baconblandingen, havregryn, tomatpure, æg og worcestershire. Form til 4 små farsbrød og læg i et fad. Bag 15 min.

Halver tomaterne, og fordel i fadet med hakkede tomater og vand. Drys med det meste parmesan, og bag yderligere 15 min.

Del broccolien i buketter, og skær i tykke skiver. Fordel på en bageplade, pensl med olie og drys med resten af parmesanen. Bag 10 min.

Server med pasta.





karakterer:
Opskriften er vist 1869 gange,
og udskrevet 38 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu