Farsbrød med Tomatsauce
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Cocio87 Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200. Hak løg og hvidløg. Skær guleroden i tern. Steg bacon, løg, hvidløg og gulerod i en gryde, til løgene er klare.
Hæld mælken over havregrynene i en skål, og lad stå 5 min. Rør kødet med salt, peber, baconblandingen, havregryn, tomatpure, æg og worcestershire. Form til 4 små farsbrød og læg i et fad. Bag 15 min. Halver tomaterne, og fordel i fadet med hakkede tomater og vand. Drys med det meste parmesan, og bag yderligere 15 min. Del broccolien i buketter, og skær i tykke skiver. Fordel på en bageplade, pensl med olie og drys med resten af parmesanen. Bag 10 min. Server med pasta. |
|
Opskriften er vist 1869 gange,
og udskrevet 38 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne