Andeleverpate
Indsendt af : egekjær Indsendt : Red : |
|
|
Hak løget og pres hvidløget, rens leveren for sener. Smelt smør på en pande og svits løg, hvidløg og timian heri. Tilsæt andelever og steg ca 5 min.
Hæld cognac og lad det fordampe, tilsæt fløde og lad det simre et par minutter. Kom det hele i en blender. Tilsæt smør og blend til det har konsistens som pure og smag til med salt og peber. Hæld det hele i et glas med patentlåg og lad det køle - mindst 4 timer til moussen er stivnet. Hvis der hældes et par millimeter andefedt over moussen så det dækker helt kan den holdt sig længe i køleskabet. Pynt med timian og serveres med ristet brød og cornichoner. |
|
Opskriften er vist 6104 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne