Kyllinge Cordon Bleu

Kyllinge Cordon Bleu, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Cocio87

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kyllingebryster
4 skiveremmentaler
4 skiverkogt skinke
2 rødløg
2 fedhvidløg
1 aubergine
1 squash
1 spsk.oregano
300 g.cocktailtomater
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 225 grader. Skær en lille lomme i hvert bryst, og læg 1 skive ost, og 1 skive skinke ind i hver af dem.

Skær løget i både. Skær hvidløg i skiver. Skær auberginen i grove tern. Halver squashen og skær i både.

Læg grøntsager og bryster i et fad, krydr med oregano, salt og peber og dryp med olie. Bag i 20 min.

Halver tomaterne, læg dem i fadet med kyllingen, og bag yderligere 10 min.

Server med pasta eller brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 1280 gange,
og udskrevet 30 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu