Grillet parmaskinke med pocheret æg
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Hak de seks cherrytomater og forårsløget fint, og skær mozzarellaen i små tern. Vend det hele med olivenolie og balsamico, og krydder godt med salt og peber.
Bland salaten og smag den til med olivenolie, æbleeddike, salt og peber. Rist brødene under grillen, til de er let gyldne. Top brødene med tomat/mozzarella salsaen, og giv dem en tur mere under grillen, til osten begynder at smelte. Læg en skive parmaskinke over, og giv brødene en sidste tur under grillen, til skinken begynder at blive sprød på oversiden. Fyld ca. 5 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Efter ca. halvdelen af tiden, løsnes æggene forsigtigt fra panden, hvis de har sat sig fast på bunden. Top brødene med et pocheret æg, og server med salaten. |
|
Opskriften er vist 734 gange,
og udskrevet 36 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne