Sprængning af lammebov

Sprængning af lammebov, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lammebov
4 spsk.salt
1 spsk.farin
2 laurbærblade
0.5 tsk.knust sort peber
0.5 tsk.knust allehånde
4 Nelliker, hele
 
Opskrift:
Skyl kødet og dup det tørt med papir fra køkkenrullen.

Bland salt og farin med knuste laurbærblade, nelliker, peber og allehånde og gnid kødet med blandingen. Læg kødet med saltblandingen i et lerfad og lad det stå koldt i 1 døgn.





karakterer:
Opskriften er vist 13567 gange,
og udskrevet 229 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-04-19 17:38:32
hvad gør man så når døgnet er gået ?