Sprængning af lammebov
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Indsendt : Red : |
|
|
Skyl kødet og dup det tørt med papir fra køkkenrullen.
Bland salt og farin med knuste laurbærblade, nelliker, peber og allehånde og gnid kødet med blandingen. Læg kødet med saltblandingen i et lerfad og lad det stå koldt i 1 døgn. |
|
Opskriften er vist 13567 gange,
og udskrevet 229 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-04-19 17:38:32 hvad gør man så når døgnet er gået ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne