Tarte Flambée
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Cocio87 Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Rør gær ud i koldt vand i en skål. Tilsæt salt og olie og rør begge slags mel i lidt ad gangen. Ælt dejen, læg i en skål, og hæv 30 minutter. Tænd ovnen på 225. Rul dejen tyndt ud til en stor bund og læg på en bageplade. Fyld: Rør ost og cremefraiche sammen i en skål, og smør på bunden. Skræl og skær kartoflerne i meget tynde skiver. Skyl i koldt vand og afdryp. Skær løg i tynde ringe. Fordel kartoffel og løg oven på bundene. Drys med ost og bacon. Krydt med timian, og bag 20 min. |
|
Opskriften er vist 1235 gange,
og udskrevet 57 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne