Kalle æggekage med fyld
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Kalle Indsendt : Red : |
|
|
Steg bacon skiverne i smør på en pande til de er gyldne og sprøde, læg dem herefter på et tallerken el. lignende til afkøling.
Slå de 12 æg ud i en passende stor skål, fyld mælk, fløde, salt og peber i skålen og pisk det sammen til en jævn masse. smør ovnens bradepande med smør og hæld æggemassen i bradepanden, fordel kartofler, cocktailpølser, champignon og perleløg i æggemassen og læg til sidst de stegte baconskiver ovenpå, sæt bradepanden i ovnen ved ca 180 grader C. i en halv times tid, til massen er nok og ser let gylden ud, herefter tages bradepanden ud. Skær purløgene i 3/4 - 1 cm stykker og drys dem over æggekagen. Serveres direkte i bradepanden Kan evt nydes med soyasovs og/eller ketchup |
|
Opskriften er vist 4610 gange,
og udskrevet 78 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne