Hjemmelavede Forårsruller 02
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Cocio87 Indsendt : Red : |
|
|
Skær kål, peberfrugt, gulerødder og champignon i tynde strimler. Hak hvidløg og ingefær fint.
Brun kødet på en pande med olie og tilsæt grøntsager, hvidløg og ingefær. Steg 8 min. Smag til med soja og sukker og bred fyldet ud på en stor tallerken, så det kan køle af. Pak dejen ud og dæk med et fugtigt viskestykke. Læg et stykke dej på et skærebræt, så en af spidserne drejer ind mod dig selv. Læg 2 spsk fyld i en stribe lige under midten. Fold dejen over fyldet, fold siderne ind mod midten. Pensl kanterne med en smule vand og rul forårsrullen tæt sammen. Der er fuld til ca. 24 ruller. Bag forårsrullerne gyldne i olie (180 grader) 4 stykker ad gangen - eller læg dem med samlingen nedad på en bageplade. Pensl dem med olie, og bag i ovnen ved 200 grader i 18 min. |
|
Opskriften er vist 3904 gange,
og udskrevet 65 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne