Grønærter
Fryseegnet : Ja Indsendt af : Netsat99 Indsendt : Red : |
|
|
Kog gulerød/ærter i vand - som lige dække grønsagerne - i ca. 5 min.
Dræn vandet fra grønsagerne - gem vandet. Smælt smørret i en gryder. Tilsæt mel - til man har en smørbolle. Pisk hele tiden! Tilsæt kogevandet lidt efter lidt ( under omrøring) til man har en tyk hvid sovs. Tilsæt derefter salt/peber/muskatnød - til smag. Derefter tilsættes de kogte gulerødder//ærter. Hvis sovsen er for tyk spædes op med kogevand fra grønsagerne. Servers med kabonader/krebinetter. |
|
Opskriften er vist 5794 gange,
og udskrevet 60 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne