Yoghurtfromage med jordbær
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt Indsendt : Red : |
|
|
Rør yoghurt med appelsinsaft og flormelis. Læg husblasen i blød i koldt vand i 5 min. og pisk fløden stiv imens. Tryk vandet af husblasen, smelt den over vandbad i en gryde og rør den i yoghurten. Lad yoghurten afkøle, vend flødeskummet i og hæld blandingen i en skål. Fromagen stilles køligt, mens den stivner. Optø jordbærrene delvist og purér halvdelen til sauce. Smag til med sukker. Pynt fromagen med de resterende bær og server den med jordbærsaucen.
|
|
Opskriften er vist 16132 gange,
og udskrevet 359 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne