Karamelbudding kogt på færdigpulver
Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Karamel:
Sukkeret smeltes i en lille gryde, vandet tilsættes og karamellen koger lidt ind til en halv tyktflydende karamel. Budding: Buddingpulver hældes i en skål sammen med sukker, der tilsættes mælk og det røres til en jævning. Den sidste mælk hældes i en gryde og bringes i kog. Gryden tages af varmen og jævningen røres i under kraftig omrøring. Lad buddingen koge op, og tilsæt den tyktflydende karamel og lad det koge et minuts tid. Hæld den nu færdige budding i en form skyllet med koldt vand og evt. drysset med lidt sukker og stil den i køleskabet mindst 4 timer, gerne natten over. Buddingen kan vendes ud på et fad eller serveres direkte fra skålen. Serveres med flødeskum, evt. vendt med lidt tyktflydende karamel og med en skål tyktflydende karamel ved siden. Der kan bruges samme opskrift på karamel som til buddingen her. |
|
Opskriften er vist 6697 gange,
og udskrevet 89 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Stefan - 2023-04-11 18:58:53 Nem og vel beskrevet. Man kan komme lidt karamel i formen først, så bliver det en sød lækker dessert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne