Italienske svinekoteletter med gratinerede spaghett
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Jeanette Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 210 grader.
Pil og rens hvidløgsfeddene og krydr koteletterne med salt, peber og hvidløg. Lad olien blive meget varm på panden, brun koteletterne godt på begge sider og læg dem i et ovnfast fad. Befri peberfrugterne for stilk og kerner, skær den i strimler og svits strimlerne 2-3 min. i den olie koteletterne blev brunet i. Hæld tomatjuice ved, lad peberfrugt strimlerne koge et par min. i juicen, smag til med salt og peber. Hæld peberfrugt - tomat saucen over koteletterne i fadet. Bring vandet i kog til spaghettien, tilsæt salt, når vandet koger, kommes spaghettien i. Koges til de er næsten er bløde. Hæld vandet fra, hældes til afdrypning i et dørslag. Kom de velafdryppede spaghetti i et ildfast fad drys med salt og peber, hæld fløde over, drys det revet ost over. Sæt både koteletterne og spaghetti midt i ovnen i ca. 30 min. |
|
Opskriften er vist 1403 gange,
og udskrevet 80 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne