Asiatisk inspireret tuntatar og pocheret æg
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Bland friskost og citronskal.
Bland salaten og vend den i olivenolie og saften fra en halv citron. Smag til med salt og peber. Rist sesamfrøene på en tør pande, til de begynder at blive gyldne, og lad dem køle af efterfølgende. Skær tunen i fine tern, og snit forårsløget fint. Bland tun, forårsløg og sesam sammen, og smag det til med sesamolie, wasabi og limesaft. Rist ciabattabrødene. Fyld ca. 5 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Efter ca. halvdelen af tiden, løsnes æggene forsigtigt fra panden, hvis de har sat sig fast på bunden. Tag æggene forsigtigt op, og trim dem eventuelt for hinder af den tynde del af hviden. Smør ciabattabrødene med friskosten, top med tuntatar og et pocheret æg. Server med salaten. |
|
Opskriften er vist 2087 gange,
og udskrevet 45 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne