Asparges-Blomkål suppe, legeret
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Mad igen Indsendt : Red : |
|
|
Blomkålshovedet gøres i stand og skæres i grove tern.
Hæld blomkål, asparges, væde fra asparges, vand samt bouillonterninger i en gryde. Koges op, og lad det simre i en halv time. Kør grydens indhold godt igennem med stavblender. Tilsæt fløde, lad det koge op og smag til med salt og peber. Serveres evt. med et drys ristede bacontern og groft brød. Mængden passer til hovedret for 6 personer eller forret for ca. 16 personer. |
|
Opskriften er vist 5136 gange,
og udskrevet 70 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne