Asparges-Blomkål suppe, legeret

Asparges-Blomkål suppe, legeret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Mad igen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 blomkålshoved
3 ds.aspargessnitter a ca 425 gram
 Væde fra aspargessnitter
1.5 l.vand
5 hønse bouillonterninger
5 dl.piskefløde
 Salt
 Peber
 Evt.bacontern
 Evt.groft brød
 
Opskrift:
Blomkålshovedet gøres i stand og skæres i grove tern.

Hæld blomkål, asparges, væde fra asparges, vand samt bouillonterninger i en gryde. Koges op, og lad det simre i en halv time.

Kør grydens indhold godt igennem med stavblender.

Tilsæt fløde, lad det koge op og smag til med salt og peber.

Serveres evt. med et drys ristede bacontern og groft brød.

Mængden passer til hovedret for 6 personer eller forret for ca. 16 personer.





karakterer:
Opskriften er vist 5136 gange,
og udskrevet 70 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu