|
|
|
Dej:
|
35 |
gram |
Gær, frisk35 gram Gær, frisk
|
2 |
dl. |
Mælk2 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
|
1 |
|
Æg M/L, hele1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
350 |
gram |
Hvedemel350 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
2 |
spsk. |
Sukker2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
|
1 |
tsk. |
Salt1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
100 |
gram |
Smør100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pensling:
|
1 |
|
Æg M/L, hele1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
|
|
|
|
|
Fyld:
|
200 |
gram |
Flødeost, naturel200 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
|
Æggeblommer1 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
|
2 |
spsk. |
Flormelis2 spsk. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
|
1 |
tsk. |
Vaniljesukker1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
1 |
|
Mango, frisk1 Mango, frisk
|
|
|
|
| |
Rør gæren ud i lun mælk og tilsæt æg og de tørre ingredienser. Ælt dejen blød og elastisk og ælt det bløde smør i lidt ad gangen. Hæv 1 time.
Form til 12 boller, sæt på en bageplade, og hæv 20 min.
Pisk osten sammen med blommen, flormelis og vanilje.
Skær mangoen i små stykker.
Dyp en ske i mel, og tryk en dyb hulning i hver bolle. Fordel ostecreme og frugt i hulningerne. Hæv 20 min.
Pensl med æg, drys en smule sukker over frugtfyldet, og bag ved 200 g i 20 min.
Pynt med flormelis.
|