Røget ørred, friskost rørt med dild og pocheret æg

Røget ørred, friskost rørt med dild og pocheret æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Ask

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skiverciabatta
 
4 spsk.friskost
1 pt.dild
 
4 skiverkoldrøget ørred
 
4 æg
5 spsk.eddike
 Salt
 peber
 
0.333 agurk
3 spsk.cremefraiche 38%
1 spsk.citronsaft
 Salt
 peber
 
2 håndfulde feldt salat
1 forårsløg
1 spsk.olivenolie
1 tsk.æbleeddike
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Hak dilden fint, og rør den i friskosten.

Flæk agurken, og skrab kernerne ud. Skær agurken i tynde skiver, og vend dem i lidt salt. Lad den trække i en halv time, i en si. Skyl agurkerne og pres overskydende vand fra. Smag cremefraichen til med citronsaft og lidt salt og peber og vend agurkerne i.

Bland en salat af feldtsalat, og fintsnittet forårsløg. Vend salaten i olivenolie, æbleeddike, salt og peber.

Rist ciabattabrødene.

Fyld ca. 5 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op.

Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Efter ca. halvdelen af tiden, løsnes æggene forsigtigt fra panden, hvis de har sat sig fast på bunden.

Tag æggene forsigtigt op, og trim dem eventuelt for hinder af den tynde del af hviden.

Smør brødene med friskosten, og top dem med en skive ørred og et pocheret æg.

Server med feldtsalaten, toppet med agurkecremen.





karakterer:
Opskriften er vist 2380 gange,
og udskrevet 54 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu