Røget ørred, friskost rørt med dild og pocheret æg
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Hak dilden fint, og rør den i friskosten.
Flæk agurken, og skrab kernerne ud. Skær agurken i tynde skiver, og vend dem i lidt salt. Lad den trække i en halv time, i en si. Skyl agurkerne og pres overskydende vand fra. Smag cremefraichen til med citronsaft og lidt salt og peber og vend agurkerne i. Bland en salat af feldtsalat, og fintsnittet forårsløg. Vend salaten i olivenolie, æbleeddike, salt og peber. Rist ciabattabrødene. Fyld ca. 5 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Efter ca. halvdelen af tiden, løsnes æggene forsigtigt fra panden, hvis de har sat sig fast på bunden. Tag æggene forsigtigt op, og trim dem eventuelt for hinder af den tynde del af hviden. Smør brødene med friskosten, og top dem med en skive ørred og et pocheret æg. Server med feldtsalaten, toppet med agurkecremen. |
|
Opskriften er vist 2380 gange,
og udskrevet 54 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne