Kylling med pesto/Parmesan

Kylling med pesto/Parmesan , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Tine Holmkvist

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 Kyllingebryst
 Grøn pesto
 Revet Parmesan
 
0.5 tsk.Salt
0.5 tsk.Peber
1 tsk.Karry
 Olie eller smør
 
Opskrift:
Krydderierne varmes på en pande med olie eller smør.
Kyllingen kommes på, og lynsteges. (skal bare lige have farve af karryen) Ca 1 minut på hver side
Når det er lynstegt, Puttes det i et fad, hvor det toppes det med Pestoen der bare lige skal dække toppen af kyllingen, og derefter drysses et fint lag Parmesan på

Kommes i ovnen ved 200 grader alm ovn i 20 minutter.

* Kan serveres med ris eller pasta





karakterer:
Opskriften er vist 4843 gange,
og udskrevet 82 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu