Kylling med pesto/Parmesan
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Tine Holmkvist Indsendt : Red : |
|
|
Krydderierne varmes på en pande med olie eller smør.
Kyllingen kommes på, og lynsteges. (skal bare lige have farve af karryen) Ca 1 minut på hver side Når det er lynstegt, Puttes det i et fad, hvor det toppes det med Pestoen der bare lige skal dække toppen af kyllingen, og derefter drysses et fint lag Parmesan på Kommes i ovnen ved 200 grader alm ovn i 20 minutter. * Kan serveres med ris eller pasta |
|
Opskriften er vist 4843 gange,
og udskrevet 82 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne