Chokolade cupcakes med citron
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Pisk blødt smør, æg og sukker sammen til en masse.
Tilsæt vaniljesukker, vaniljeessens, kakaopulver og hvedemel og pisk det sammen. Tilsæt havremælk og citronsaft og rør forsigtigt rundt med et piskerist til det er en ensartet masse. Bræk pålægchokoladen i små stykker og bland det i. Bages i 15-20 minutter på 200 grader (almindelig ovn). Når de er kølet af, pynt dem med en glasur lavet på en blanding af flormelis, citronskal, vaniljeessens og havremælk. |
|
Opskriften er vist 2569 gange,
og udskrevet 61 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne