Yoghurtfromage med frugt
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt Indsendt : Red : |
|
|
Hæld yoghurten op i en stor skål. Læg husblasen i blød i koldt vand i 5-10 min.
Pisk æggehviderne til hårdt skum, tilsæt 2 spsk sukker og pisk et øjeblik til. Bland honning og revet appelsinskal i yoghurten. Vend forsigtigt æggehvideskummet i.
Kram husblasen godt, læg den i en skål og smelt den til en tyktflydende masse ca 10 sek i mikroovnen eller i en kasserolle over svag varme. Bland husblasen med yoghurten. Hæld fromagen op i en pæn skål og lad den stå koldt i mindst 4 timer.
Skræl kiwi og banan og skær frugten i mindre stykker. Del vindruerne, fjern alle kernerne og skær druerne i kvarte. Bland al frugten med resten af sukkeret og servér det til fromagen.
|
|
Opskriften er vist 10690 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne