Lakse og tun tatar med pocheret æg
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Skær tun, laks og avocado i små tern, hak forårsløgne meget fint. Rør det sammen med olivenolie og citronsaft, og smag til med salt og peber.
Hak tomater, gul peber og forårsløg fint, og vend det i olivenolie, hvidvinseddike, salt og peber. Hak babyspinaten groft, og vend den med hytteosten. Smag til med salt og peber. Rist ciabatta brødne. Pocher æggene, og giv dem lidt salt og peber. Top brødne med tataren, og et pocheret æg. Server med de to salater. |
|
Opskriften er vist 2602 gange,
og udskrevet 53 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne