Varmrøget laks, asparges mayonnaise og pocheret æg
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblomme, sennep, eddike og salt godt sammen. Tilsæt olien lidt ad gangen, og rør en tynd relativt mayonnaise. Blancher aspargesene kort. Skær hovederne af, og gem dem til salaten. Skær stilkene i skiver, og bland dem i mayonnaisen. Smag evt. til med lidt citronsaft.
Bland en salat af babyspinat, forårsløg, agurk og aspargeshovederne, og vend den i olivenolie, æbleeddike, salt og peber. Rist ciabattabrødene. Fyld ca. 5 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Efter ca. halvdelen af tiden, løsnes æggene forsigtigt fra panden, hvis de har sat sig fast på bunden. Tag æggene forsigtigt op, og trim dem eventuelt for hinder af den tynde del af hviden. Smør brødene med en god skefuld aspargesmayonnaise, Laksen og et pocheret æg. Server med salaten. |
|
Opskriften er vist 4231 gange,
og udskrevet 63 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne