Alletiders LYN boller
Fryseegnet : Ja Indsendt af : Annika Indsendt : Red : |
|
|
-Læg bagepapir på to bageplader.
-Pisk den ene æg som skal bruges til pensling. Lunkent vand hældes i en stor skål. -Smuldre gæren deri. -Tilsæt olie, sukker og salt. -Rør godt rundt med grydeske til sukker og salt er opløst. -Tilsæt æggene. -Rør æggene godt ud i. -Mel tilsættes lidt af gangen, røres i med grydeskeen (evt kan 200 gr af dem byttes om til fuldkornshvedemel). -Når dejen er blevet tung og svær at røre mere hældes den ud på bordet og mel æltes ind i dejen til den lige akkurat ikke klistrer mere. -Skær dejen ud og tril straks til boller, de lægges direkte på bagepladen, trykkes lidt på toppen og pensles med det sammen piskede æg. -Har du lyst så drys evt med solsikkekerner på toppen. -Tænd ovnen på 175 grader varmluft. -Lad nu boller stå et øjeblik og hæve på bordet imens du rydder køkkenet op(de skal ikke dækkes til). -Når det er gjort er bollerne klar til at blive sat i ovnen. Hold godt øje med dem de må ikke blive for brune. Bages i 10-15 min, an på ovnen. Velbekomme |
|
Opskriften er vist 3256 gange,
og udskrevet 50 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne