Skinke, ost og porcheret æg
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Hak rucolaen fint, og skær cornichonerne i skiver. Vend rucola og cornichoner i olivenolie og hvidvinseddike, samt salt og peber.
Hak daddeltomater og forårsløg fint, og vend det i olivenolie og balsamico, samt salt og peber. Bland en salat af rucola, daddeltomater og forårsløg, og vend den i olivenolie, balsamico, salt og peber. Rist ciabattabrødene i en varm ovn. Smør ciabbattabrødne med dijon, og top dem med ruculablanding, en skive skinke, tomatsalsa og revet ost, og sæt dem i ovnen igen, til osten begynder at smelte. Fyld ca. 5 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Efter ca. halvdelen af tiden, løsnes æggene forsigtigt fra panden, hvis de har sat sig fast på bunden. Tag æggene forsigtigt op, og trim dem eventuelt for hinder af den tynde del af hviden. Giv dem lidt salt og peber. Top ciabattabrødene med de pocherede æg, og server med salaten. |
|
Opskriften er vist 1634 gange,
og udskrevet 60 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne