Italiesk inspireret tatar med porcheret æg
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Hak den soltørret tomat og basilikumbladene fint, og bland dem i mayonnaisen.
Afpuds kødet omhyggeligt for alle sener. Hak kødet fint, dog så der stadigvæk er en smule struktur tilbage. Hak parmaskinke, soltørret tomat, kapers, skalotteløg og ansjos fileter meget fint. Bland alle ingredienser til tataren, og lad den trække i mindst en halv time. Lav en salat af strimlet romainesalat, forårsløg, cherrytomater, agurk og cornichoner, og vend den i olivenolie, balsamico, salt og peber. Rist ciabattaskiverne. Fyld ca. 5 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Efter ca. halvdelen af tiden, løsnes æggene forsigtigt fra panden, hvis de har sat sig fast på bunden. Tag æggene forsigtigt op, og trim dem eventuelt for hinder af den tynde del af hviden. Smør ciabattabrødene med tomat/basilikum mayonnaisen, lav fire små bøffe af tataren og top brødene med en tatarbøf og et pocheret æg. Server med salaten. |
|
Opskriften er vist 2002 gange,
og udskrevet 58 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne